Energetische Massage

De energetische massage richt zich op het weer in balans brengen van je energiehuishouding. Het is een universele en oeroude behandelwijze van ziekte en aandoeningen. De therapeut werkt met universele levensenergie en kan daarmee het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderen.

Een energetische massage is een heerlijk ontspannende lichaamsmassage die je emotioneel en fysiek terug in balans brengt. Er wordt intuïtief gemasseerd en gewerkt rond de energiebanen in je lichaam. Zit je ergens met een blokkade? Dan wordt deze op een zachte, aangename manier terug weggewerkt. Hierdoor ontstaat een diep ontspannen gevoel dat nog dagenlang blijft nazinderen.

Omdat een energetische massage zo diep doordringt, komt ze in contact met je onderbewustzijn. Zo kunnen oude, vastgeroeste patronen en blokkades plaatsmaken voor vernieuwing en beweging. Het resultaat? Je trekt frisse en creatieve levensenergie aan en je lichaam voelt zich terug helemaal in balans!

Wat kan je verwachten?

Een intuïtief-energetische massage is een volledige lichaamsmassage. Je ligt op een comfortabele massagetafel of futon en via massagetechnieken met heerlijk warme oliën worden je spieren aangezet om spanningen in je lichaam los te laten. Sommige energetische massages worden ook gegeven met kleren aan en wordt er gewerkt met handoplegging en intentie en lijken dus meer op een healing. Een energetische massage zorgt dat de energie in je lichaam terug vrij kan stromen. en draag ik energie over die diep inwerkt op jou, je lichaam en je energetisch systeem. Allerlei blokkades -opgeslagen in je lijf en leden- worden vrijgemaakt. Je kan diep verbinden met jezelf

Massage-voordelen

Massagetherapie biedt tal van voordelen, waaronder fysieke, mentale en emotionele verlichting. Het helpt stress en vermoeidheid te verminderen, lichaamspijn en spierspanning te verlichten, gifstoffen te verwijderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Regelmatige massagetherapie kan ook uw immuunsysteem stimuleren, uw slaapkwaliteit verbeteren en uw algehele stemming en welzijn verbeteren. NAAR EEN GEZONDE EN LEVENDIGE LEVENSSTIJL