Prijzen

Reconnective Healing

Iedereen ervaart een Reconnective Healing op zijn eigen, unieke manier. Soms ervaar je healing na één sessie, soms duurt het twee of drie sessies of langer voordat je de healing herkent. Hoe dan ook, je mag er op vertrouwen dat er altijd een healing plaats vindt, in welke vorm dan ook. Tijdens de sessie is het prima om verwachtingsvol te zijn, maar zit niet vol verwachtingen en hecht je niet aan het eindresultaat.

Aanbevolen wordt om 3 sessies (soms zijn 1 of 2 sessies al genoeg) te ondergaan. Een sessie duurt ongeveer 60 / 70 minuten. Hiervan is 30 / 40 minuten voor op de massagetafel. Het voor- en nagesprek duurt ongeveer 30 minuten.

60 / 70 minuten 90 €

Reconnective Healing
op afstand

Wanneer je geen mogelijkheid hebt om naar de praktijk te komen, kunnen we ook een afstand-healing afspreken. Het is goed om te weten dat bij Reconnective Healing de afstand er niet toe doet. De frequenties worden juist sterker bij afstand.

We spreken telefonisch een tijdstip af voor de healing. Het enige wat je dan hoeft te doen is een rustige plek opzoeken. Zorg ervoor dat je ontspannen kunt liggen zonder gestoord te worden. Na afloop van de Reconnective healing sessie bel ik nog een keer voor een nabespreking. Je kunt dan zelf aangeven of je een volgende sessie wilt afspreken.

9O minuten 90€

The Reconnection

De persoonlijke Reconnection bestaat uit twee sessies van elk ongeveer 90 minuten. Deze twee sessies vinden bij voorkeur plaats op twee opeenvolgende dagen of tenminste binnen maximaal drie nachten. Per land staat het bedrag vast. Het is verbonden met de hoge frequentie van 3 maal 3 (de heilige drie-eenheid-verbinding met het universum) en is een onderdeel van de sessie.

Het is aan te raden, maar geen verplichting, om alvorens de persoonlijke Reconnection te ontvangen, tenminste één Reconnective Healing sessie te hebben gehad.

2 sessies 333€

De Reconnection wordt maar één keer ontvangen in het leven.

Energetische Massage

Een intuïtief-energetische massage is een volledige lichaamsmassage. Je ligt op een comfortabele massagetafel of futon en via massagetechnieken met heerlijk warme oliën worden je spieren aangezet om spanningen in je lichaam los te laten. Sommige energetische massages worden ook gegeven met kleren aan en wordt er gewerkt met handoplegging en intentie en lijken dus meer op een healing. Een energetische massage duurt gemiddeld tussen de 60 tot 90 minuten. Het brengt extra aandacht naar de energie in het lichaam door middel van zachte aanrakingen en drukpunten.

Na een energetische massage voel je je zo ontspannen dat je bijna zou denken dat je een hele dag in de spa hebt doorgebracht.

60 tot 9O minuten 110€

Tantra Massage

Sessie voor vrouwen 120€
Sessie voor mannen 150€

Kundalini Awakening Process

Kundalini Awaking Process (KAP) is een directe energietransmissie van je levensenergie en non-duale bewustzijn die je Kundalini-energie activeert. Tijdens een KAP sessie vinden 2 transmissies plaats, de Kundalini activatie en van de non duale staat bewustzijn. De verbinding met de hogere staat van zijn, pure bewustzijn, want dat is wat wij zijn. Dit maakt KAP zo bijzonder, puur en uniek, omdat het zoveel dieper gaat dan alleen een Kundalini Awakening

Tijdens een sessie ben ik het kanaal en werk ik vanuit het hoogste licht. Jouw eigen intelligente levensenergie zal zelf zijn werk doen. Ons lichaam en systeem heeft een krachtig zelfhelend vermogen. De energie komt binnen via de kruinchakra richting de wortelchakra, het bouwt zich geleidelijk op en zal uiteindelijk beide kanten gaan stromen. De energie zal op elke laag van je lichaam zijn werk doen; fysiek, metaal, energetisch en spiritueel.

Eenmaal ontwaakt en geactiveerd, ontstaat er een nieuwe bedrading van de structuur van de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Hoe vaker je KAP ervaart hoe meer transformatie er zal plaatsvinden. Deze nieuwe bedrading maakt een diepe healing mogelijk die vaak onmogelijk is via andere methodes en middelen.  In onze drukke maatschappij zijn we vaak vergeten wie we daadwerkelijk diep van binnen zijn en wat onze levensmissie is.  KAP, Kundalini Awaking Process helpt je om weer contact te maken met de diepste kern van jouzelf.

Groep sessie

Groep sessie (Max. 20 deelnemers) 50€ / p.p.
Semi sessie (Max. 6 deelnemers) 80€ / p.p.

Privé sessie

In een privé sessie creëer ik een safe space voor jou om alles gedragen te kunnen uiten. Ik heb hierbij volledige aandacht voor jou en kan je ondersteunen waar nodig is in jouw proces. Ook is er meer tijd om eventueel te delen waar je tegen aanloopt, wat er speelt of gewoon om kennis te maken.

Privé sessie - 2 uren en 30 min 250€