Wat en voor wie is Reconnective Healing®?

Wat Reconnective Healing® jou kan bieden?

Een terugkeer naar optimale balans door middel van een interactie met het volledige spectrum van de Reconnective Healing frequenties, die bestaan uit energie, licht en informatie. Je wordt teruggebracht naar een staat van balans op elke vlak, emotioneel, mentaal, energetisch en lichamelijk.

Het verschil met andere modaliteiten is dat dit geen techniek is, als practitioner ben ik niet jouw kanaal, ik ben enkel een catalysator en jij ontvangt.

Waar komt het op neer?

Jij ontvangt wat je nodig hebt. Die herwonnen optimale staat van balans zorgt dat jij meer helderheid krijgt en je zou verbaasd zijn welke deuren kunnen opengaan. Aan jou uiteraard de verantwoordelijkheid om erdoor te stappen.

De doeltreffendheid van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Reconnective Healing is vaak life changing, waarbij nieuwe hoge frequenties worden gebruikt die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. De bijzondere Reconnective Healing is ontdekt door dr. Eric Pearl, Los Angeles. Eric geniet wereldwijd veel belangstelling van top dokters, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten. Deze methode wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, zie het boek 'Science confirms Reconnective Healing' van Konstantin Korotkov.

Er zijn twee verschillende toepassingen van deze frequenties: Reconnective Healing en de Personal Reconnection. De frequenties hebben in zich de mogelijkheid om lichaam en geest terug in balans te brengen. En eigenlijk nog veel meer dan dat... Het is het resultaat van de interactie met het gehele spectrum van de helende Reconnective Healing frequenties en deze methode overstijgt elke tradidionele energetische healing techniek, zoals Reiki, Chi Gong, Chakra healing omdat het niet focust op symptomen dus het is geen therapie of behandeling.