Wie ben ik?

Mijn naam is Iwona Natasia maar om het makkelijker te maken noemt iedereen mij NATA. Ik ben van Poolse afkomst. Ik spreek perfect Nederlands alsook Spaans en Engels. Ik vertel je graag een stukje over mijn mooie reis met energiewerk die leidde naar het starten van mijn praktijk waar ik met liefde mensen help. Zeker bij het chronische stress door trauma's van het verleden.

Vanuit mijn achtergrond ervaringen beantwoordt ik samen met jou al je levensvragen en helpt je op weg naar meer geluksgevoel.

Als klein meisje kwam ik voor het eerst in aanraking met energiewerk. Het gebeurde toen ik zag dat mijn grootmoeder haar handen op het hoofd van een ander familielid legde. De persoon had hoofdpijn die later verdween. Op dat moment dacht ik: “Dit is bijzonder! Hoe kan dit?" Ik wil dit later ook kunnen.

Mijn grootmoeder heeft mij ook geleerd hoe ik een slinger (pendel) moest gebruiken toen ik jong was. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, haalt een pendel de informatie uit jezelf. De informatie komt dus van binnenuit, Daardoor is het een zeer veilig en betrouwbaar middel om inzicht te krijgen. Voor veel spiritueel ingestelde mensen heeft pendelen betekenis als universele communicatie of informatie.

Maar echt mijn energetische reis begon pas in 2011 na een bijna-doodervaring. Ik moest diep in mijn innerlijke bronnen duiken om een manier te vinden om te herstellen. Energiewerk heeft mij geholpen mijn leven terug te krijgen door de reconective healing vond na chaos, innerlijke rust, balans, liefde voor mezelf, meer energie, kortom een gelukkige versie van mezelf die in haar kracht staat ... en ik had het verlangen om alles te leren wat ik kon om het met anderen te delen.

Na de eerste sessie voelde ik al dat dit heel bijzonder was. De ervaring met de krachtige frequenties was zo sterk en na Reconnective Healing sessies wist ik het absoluut zeker. Hier wilde ik meer over weten! In het boek ‘The Reconnection, Heal Others Heal Yourself’, beschrijft Eric Pearl hoe hij met de krachtige helende frequenties, die hij later Reconnective Healing zal noemen, in aanraking is gekomen en hoe het zijn leven veranderde. Tijdens het lezen besluit ik dat ik naar een seminar van The Reconnection® wil om zelf practitioner te worden. In Amsterdam volg ik het seminar level I en II en wordt opgeleid door Dr. Eric Pearl en zijn team.

Sinds 16 maart 2015 ben ik Reconnective® Healing Practitioner.

In mei 2015 volgt het seminar level III The Reconnection. Hierna ben ik ook erkend Reconnection® Certified Practitioner, waarmee ik de persoonlijke Reconnection mag faciliteren. Om dit te kunnen blijven doen doe ik iedere twee jaar examen.

Mijn ontwikkeling gaat door en fascinatie voor energetisch werk en dan ontmoet ik Koenraad Rau. Hij is een co-auteur met o.m. Wayne Dyer en Brian Tracy in Wake Up… Live the life you want, en een co-auteur met o.m. Jack Canfield, Brian Tracy en Jack Zufelt in DNA Of Success Stories. Hij reist nog steeds de wereld rond om de geheimen van de menselijke geest te doorgronden en de meest praktische methoden te verzamelen die mensen in staat stellen de verborgen mogelijkheden van hun geest te doen ontwaken en het hogere menselijke potentieel te bereiken.

In 2015 word ik ook met succes gecertificeerd Bio Energetisch Trance Therapeut. Zeer waardevol en aanvullend voor mijn werk

In 2018 Hypnotherapie level 1, 2 en 3 een zeer waardevolle toevoeging om in de praktijk te gebruiken. Mijn praktijk biedt mensen de kans meer rust en balans in het leven te (her)vinden. In een veilige ruimte mag je voelen, loslaten, vasthouden, keuzes maken, grenzen stellen, lief zijn voor jezelf. Samen volgen we een pad van bewust zijn van wat jou dichter bij jezelf brengt.

Reconnective Healing geeft een diepere verbinding met jezelf. “Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt, ontvang je een healing in de vorm waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het universum speciaal voor jou in gedachten had.